Viimevuotisia lakkoja on vielä pakasteessa, jotain makeaa teki mieli ja syntyi tämä käärmäri.

                         850284.jpg
                             Koristeluun kokonaisia lakkoja

Kääretortun pohja on perustaikinaa johon on lisätty kaakaojauhetta:

4 kananmunaa
1 1/2dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
1/2dl perunajauhoja
3-4rkl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
täyte:
3 muussattua banaania(mieluusti hyvin kypsiä)
n.2dl tuoreita tai pakastelakkoja haarukalla hienonnettuna, ripaus sokeria joukkoon
kookoshiutaleita ja sokeria (ripottele voi/leivinpaperin päälle kun kumoat paistuneen tortun)

Vaahdota munat ja sokeri, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää varovasti muna-sokerivaahtoon. Monet siivilöi, minä laitan usein vaan kaatamalla joukkoon, eikä tuo lopputulosta ole haitannut. Paista 225asteesssa 8-10min. Ripottele kookoshiutaleita ja sokeria voipaperille ja kumoa torttupohja paperille.
Levitä muussatut banaanit ja hienonnetut lakat torttupohjalle. Kääri voipaperin avulla rullaksi ja laita hetkeksi jääkaappiin maustumaan. Nauti.


                    850283.jpg
    Siinä koko halko, tarjoillessa siivilöin tortun päälle vielä tomusokeria.

Täällä paistaa aurinko, toivottavasti sielläkin!
t:Heluna