Enää ei tarvitse kuoria edes ulkomaisia omenoita, sillä kasvinsuojeluaineiden määrä on nykyisin tuontiomenissakin niin matala, että niitä voi syödä kuorineen.
Tiesitkö?
Suuri osa omenan sisältämistä terveellisistä ravintoaineista sijaitsee juuri kuoressa. Mitä punaisempi omena on, sitä enemmän siinä on muun muassa flavonoideja.

Tuo ylläoleva on suoraan maku lehden nettisivuilta kopsattu, linkki blogin sivulla.

Ei ole tullut mieleen syödä ulkomaisia omppuja kuorimatta, tulee väkisin mieleen että kuoret ovat aivan kyllästetty kaikenlaisilla säilöntäaineilla niin kiiltäviltä ja tahmeilta nuo jääkaapissa olevatkin tuntuvat. No hetihän kokeilin omena raanan alle ja hampaisiin, mutta.. Pakko oli kyllä kuoria ainakin tällä kerralla, ne kuoret vaan maistuvat niin pahoilta.