Löysin kivan ohjeen kg lehdestä. Tämä on kuitupitoinen pannari koska joukossa on vehnäjauhojen lisäksi grahamjauhoja. Tämä oli hyvää. Kg lehti on minulle uusi tuttavuus ja yllätyin sen monipuolisuudesta. Ja mikä myös parasta siinä on tosi hyviä ja terveellisiä ruokaohjeita.

1255808426_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Graham-mustikkapannari

3 munaa

5dl kevytmaitoa

1 1/2 dl vehnäjauhoja

1 dl grahamjauhoja

1/2 tl leivinjauhetta

1/2 tl suolaa

3 rkl sokeria

1/2 tl kanelia

1/2 dl rypsiöljyä

2 dl mustikoita

Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Lisää puolet maidosta. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja vatkaa jauhot sekä mausteet taikinaan. Lisää loput maidot ja öljy ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota puoli tuntia.

Kaada taikin auunipannulle leivinpaperin päälle. Ripottele päälle mustikat.

Paista uunissa 225 asteessa 15-20 minuuttia.

Tarjoa sellaisenaan tai rahkan, kevytvaniljakastikkeen tai - jäätelön ja tuoreiden marjojen kera.