Tänään oli tarkoitus jo aamulla lähteä mato-ongelle muttei siitä tullut mitään tuulen takia. Tuuli ei ole ainakaan vielä laantunut joten retken voi joutua siirtämään toiseen kertaan.

Illalla myöhään lähdettiin appi-ukon mökille etsimään matoja - huonolla menestyksellä. Koukku etsiskeli kompostista mutta sieltäkään ei löytynyt, muualta oli edes turha etsiä näin pitkän kuivuuden jälkeen. Pilkki-toukkia löytyy jääkaapista jos nyt matarille tänään pääsee.

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty.jpg

Eilisillan tunnelmakuvia, eräässä kuvassa Koukku etsiskelee matoja.

Tänään puuhailtua:

Aamukahvin jälkeen uimaan.

Keskipäivän aikaan ruokaostoksille.

Uusia perunoita, silliä ja salaattia.

Virkkailin keskenjämähtänyttä verhoa.

Pyyhin hikeä ja laiskottelin.

Katsoin MTV Katsomosta BBC:n uuden sarjan, Survivors ekan jakson. Vaikutti tosi hyvältä, suosittelen, jos tämän tyyliset katastrofielokuvat kiinnostavat. Katsomosta jakson voi katsoa viikon ajan esityksen jälkeen.

Survivors

Tiistaisin 13.7.2010 alkaen klo 22.30

BBC:n menestyssarja kuvaa maailmaa tuhon jälkeen. Tappava virus hävittää lähes koko maailman väestön Joukko virukselta säästyneitä ihmisiä taistelee henkensä edestä uhkaavassa maailmassa, jossa yhteiskunnan tai poliisin suojaa ei ole.

Sarjan pääosassa nähdään mm. brittitähti Max Beesley.

Loppuillasta ei tiedä, ainakin mennään vielä uimaan.

Tuorein säähavainto: 18.7.2010 18:00 Suomen aikaa
Lämpötila 26,7 °C; kosteus 49 %; kastepiste 15,5 °C; etelätuulta 2 m/s; puuska 5 m/s; paine 1015,9 hPa; pilvisyys: melkein selkeää (1/8); näkyvyys yli 20 km.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa t: Heluna