Paikallisella kirpparilla pidettiin tuossa viikko sitten pöytää. Kauan suunniteltiin ja aikaa oli mukavasti ennen h-hetkeä. Nyt kerrankin saadaan kaikki ajoissa valmiiksi ja voidaan hinnoitella tavaroita etukäteen ym. Suuret oli suunnitelmat. Lopputulos : pari päivää aikaa ennen pöydän aloitusta ja missäs ne tavarakasat? No ei vielä missään mutta onhan tässä vielä aikaa ihan kivasti. Näin meille aina käy. Viimeisenä iltana pengotaan kaikki laatikot ja varastot, kaivellaan vaatehuone sekaisin (ai vielä sekaisemmaksi) ja hinnoitellaan urakalla tavaraa.

Viikko meni, tavaraa vietiin lisää melkein päivittäin ja melko hyvin meni kaupaksikin. Yleensä tavaroista ei paljoakaan katoa, kaikkea ei tietenkään edes muista ellei kadonnut ole hiukan arvokkaampi tai muuten erikoinen. Nyt jäi kuitenkin hiukan huono maku koko kirpparista, aika iso kasa tavaraa oli kadonnut, ei jälkeäkään. Rahallisesti se ei kuitenkaan ollut mikään hirmu iso summa, parikymmentä euroa. No ajateltiin että lasketaan kaikki saadut myyntilaput ja verrataan kuitin summaan joka saatiin rahana. Nämäkään eivät pitäneet paikkansa, oltiin saatu noi viisi euroa enemmän kuin kuiteista edes tuli. Koukku meni kirpparille selvittämään asiaa, tulos : ei voi tehdä mitään....

No kait me pidetään kirpparipöytää kumminkin vielä ennen joulua. Saa kivasti nurkkia siivottua, rahaakin vähän ja meille turhat tavarat löytävät uuden kodin.