Tänään:

Kävin nukkumaan puoli kymmeneltä ja heräsin klo 13. Kauppaan puoliunisena pyörimään hyllyjen väliin. Kotona jämähdin tietokoneen ääreen, muutama koneellinen pyykkiä tuli sentään pestyä. Ruoaksi leipää ja jukurttia kera kahvin. Iltapalaksi teen ruispuolukkapuuroa tv-elokuvan seuraksi.

Itse tein hiukan suuremman määrän:

RUISPUOLUKKAPUURO

2,3 l vettä

6-7 dl ruisjauhoja

3-4dl puolukkasurvosta

1-1,5dl sokera tai maun mukaan

1. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri. Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Ruispuolukkapuuro syntyy nopeasti ja helposti ruishiutaleista, pieni annos vaikka mikrossa.

Voicelta alkaa klo 21.00 Elokuva: The Good Thief - Tuplakeikka
(K-15) Uhkapeliä ja huumeita harrastava Bob (Nick Nolte) päättää ryöstää Monte Carlon kasinon, mutta kaikki ei mene suunnitelmien mukaan - hän saa vastaansa ranskalaisen poliisietsivän, joka on hänen paras ystävänsä. (The Good Thief, jännitys, Ranska/Yhdysvallat/Kanada, 2002, ohjaus: Neil Jordan, pääosissa: Ouassini Embarek , Nutsa Kukhianidze , Nick Nolte, 105 min). Parasta valmistautua katsomaan.

Oli niin mitäänsanomaton kuva että alku tuli katsottua ja loppua kohti aina vain vähemmän. Lisäksi tämä taisi olla uusinta, koska jotkut kohdat tuntuivat kovin tutuilta.