Käväistiin taannoin Tallinnassa pyörähtämässä, Baltic Princess oli laiva. Toi laiva on melko uusi rakennettu 2008 ja ihan siisti se olikin. Tässä osa hytissä olleesta taulusta.

1272106002_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tekijä on luultavasti joku virolainen taiteilija.

Laivan buffetissa ei ollut kehumista, tämä oli kaikkien buffettien pohjanoteeraus. Hinta 32e/henkilö, tarjolla muutama kylmä ruoka, hieman harmitti ruokailun jälkeen! No eipä tehnyt mieli mennä aamupalallekaan enää laivaan vaan käytiin maissa aamukahveilla ja kyllä kannatti. Kotitekoisen tuntuiset sämpylät ja kunnon täytteet! Tallinnan sää oli melko mukava, ei juuri tuulta ei sadetta ja lämpöasteitakin muutama ehkä 5-6. Laivalle takaisin tullessa käytiin hakemassa terminaalin vierestä pizzat, kyllä virossa osataan leipoa!

1272106542_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tallinnan terminaali, kuva otettu pizzapaikan ikkunasta.

  • Lentoliikenne on tänään palautunut normaaliksi koko maassa ja tulivuorikin on jo tainnut hiljentyä alkuperäisestä minimiin. Toivotaan ettei lähistöllä oleva Katla ala purkautua mitä paikalliset asukkaat uumoilevat.

KEVÄÄN MERKKEJÄ

  • 5. Pari päivää sitten näin tämän kevään ekat leskenlehdet! 20.4.2010
  • Kai tuo eilisiltainen lumisadekin on jonkinlainen kevään merkki. Aamullakin vielä oli nurmikot ja auton katot valkoisena, nyt lumet ovat jo sulaneet, onneksi.

TALLINNAN OSTOKSIA

Luonnonkosmetiikkaa ranskasta.

L'Occitanen tarina alkaa vuodesta 1976, Haute-Provencen kukkuloilta.                                                                                                                   Etelä-Ranskan alueelta, joka  sijaitsee Alppien ja Välimeren välissä. Siellä Olivier Baussan, L'Occitanen perustaja syntyi. Yli kolmenkymmenen vuoden ajan Provencen pellot ja perinteet sekä teknologia ovat olleet tämän turmeltumattoman maan salaisuus ja inspiraatio Olivier Baussanin luoman ihonhoitosarjan takana.  Vielä nykyäänkin kaikki tuotteet on kehitetty ja valmistettu siellä, pienessä Provencen alueen kylässä, Manosquessa.

  • Kate Mossin wild meadow
  • Kate Mossin vintage deoparfym
  • Himalaya Antiseptic Cream

Ayuerveda luonnonkosmetiikkaa. Olen aiemmin ostanut Himalayan kasvonaamioita ja nekin olivat todella hyviä. Harmi ettei tullut nyt ostettua muuta.

  • Ingli Pai couperosa voide kasvoille. Oli Tallinnassa yli puolet halvempaa kuin noilla nettisivuilla!

Ingli Pai sarjan tuotteet ovat käsityönä valmistettuja 100% luonnontuotteita. Täydellinen ihonhoitosarja tarjoaa aromaterapiaan perustuvaa kokonaisvaltaista hoitoa luonnon raaka-aineista valmistetuilla öljyseoksilla.

  • suklaata, karkkia