Ihan totta, juuri minkäänlaista liikuntaa ei ole harrastettu pariin kuukauteen. Työ on kuitenkin sen verran liikkuvaa ettei voi sanoa ihan sohvaperunanakaan aikaa viettäneensä.

Nyt on plakkarissa upouusi askelmittari, jospa se saisi hiukan enemmän liikuntaa niveliin. Tästä mallista näkee askeleet, siinä on seitsemän päivän muisti. Airobiset askeleet erikseen, kalorit, rasvanpolton, kellonajan ja lenkkiin käytetyn ajan. Kovin tarkkaan en ole mittariin vielä perehtynyt, töissä ollut ainoastaan mukana ja eilisellä lenkillä.

Eilenillalla oli aivan ihana ulkoilusää. Ei tuulenvirettäkään, suunnilleen nollakeli ja todella raikas ilma. Tavoitteena olisi tiputtaa painosta pari-kolme kiloa ainakin ennen ensi kevättä. Kun ylipainoa ei paljoa ole ja ruokavaliokin on ihan terveellinen muutamankin kilon saaminen pois ilman apuvälineitä työn takana. Avuksi olen ottanut kalorilaskurin, hyvä ohjelma, suosittelen. Helppokäyttöinenkin kun vaan muistaa merkata kaikki syömiset ylös. Parin viikon aikana paino tipahtanut vähän yli kilon!

Eilisen lenkin askeleet 5724. Kymppitonniinkin on vielä matkaa.

Myöhemmin... Tänään saatiin vielä tarvottua 6452 askelta.